Ja tack!

Är du intresserad av våra kroppsbehandlingar?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om hur allt går till.
Ja tack!

Det är många av oss som önskar att vi kunde ändra på någon del på kroppen. Kanske vill man få bort de synliga ådrorna på benen, forma låren eller få tillbaka sitt midjemått från förr. Och hur mycket man än tränar och äter rätt, kan det ibland vara svårt att få just de resultat man önskar. Det är här som våra kroppsbehandlingar är ett effektivt alternativ. Ett bra resultat beror på många aspekter bland annat är det våra egna individuella förutsättningar som till stor del påverkar slutresultatet. Därför lägger vi stor vikt på de inledande stegen och på den kostnadsfria konsultationen går vi noga igenom önskemål, förutsättningar och möjliga resultat.

 
 
 

Behandling av ytliga ådernät av ben

 

Ådernät som även kallas kärlspindlar är bristningar i blodkärlen som behandlas med en skonsam metod som kallas för sklerosering. Med en tunn nål injiceras det väl beprövade medlet Aethoxysklerol in i kärlen. Den retar kärlväggen och startar en ihopklistringsprocess.

När behandlingen väl har genomförts är det viktigt att kärlväggen är sammanpressad dygnet runt i en hel vecka. Ibland kan det behövas fler behandlingar men det måste gå minst 4 veckor mellan behandlingarna.

Pris 1200 kr/behandling.

Boka konsultation
 
 
 

Fettreducering med kyla

 

Vill du bli av med besvärliga fettdepåer utan kirurgi? Kyla är svaret! Fettceller är känsligare för kyla än exempelvis hudceller och det tar behandlingen fasta på genom att de existerande fettcellerna kyls ned så att fettcellerna långsamt dör genom en så kallad apoptos -naturlig celldöd – medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent eftersom cellerna dör och rensas ur kroppen. Men till skillnad från kirurgi är fettreducering med kyla bevisat säker, smärtfri och helt utan konvalescens.

Behandlingen tar cirka en timme per område och innebär ingen smärta och inget obehag för dig. Fettcellerna påbörjar en naturlig död som kallas apoptos och innehållet (lipiderna) förbränns. Den naturliga processen i kroppen resulterar i att fettlagret krymper under en period av två till fyra månader, men redan efter 2-3 veckor börjar du se resultat. I genomsnitt försvinner 20 % till 25 % av fettet redan efter en enda behandling.

 
 

Hur går det till?

Hud och fett sugs in i en maskin med hjälp av ett vakuum. Huden kyls ned till ca -3 grader och fettet till ca -7-8 grader. Eftersom fettet är känsligare för kyla än huden kommer fettcellerna gradvis förstöras men inte huden, nerverna eller bindvävnaden. Fettet frigörs från cellerna under 2 – 6 veckors tid och transporteras till levern. Där bryts det ned och utsöndras ur kroppen.

 
 

Hur många behandlingar behövs?

Det varierar helt på hur tjockt fettet är i huden.
Vanligast är 1-3 behandlingar men 40 % av resultatet syns redan efter 4-5 veckor.
Det måste dock gå minst 4-6 veckor mellan varje behandling.

 
 

Hur lång tid tar en behandling?

Varje behandling tar ca 60minuter per område.

 
 

Vad passar behandlingen för?

  • mage
  • så kallade love-handle
  • armar
  • höfter
  • lår
  • knän
 
 

Är resultaten permanenta?

Fettceller som förstörs är borta för alltid.
Normalt vill kroppen inte bilda nya fettceller. Däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många kalorier eller förbrukar för få. Generellt är det lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter denna metod.

Pris 2500 kr/behandling.

Boka konsultation