Ja tack!

Är du intresserad av våra produkter?

Kontakta oss så berättar vi mer hur du
kan beställa våra produkter
Ja tack!

 

Restylane® Day Cream Spf 15

Skyddar och vitaliserar din hud

Restylane® Day Cream är en mjukgörande kräm för alla hudtyper. Den hjälper till att bygga upp din egen hudbarriär och skyddar din hud från föroreningar och stress. Krämen innehåller den patenterade stabiliserande hyaluronsyran som finns i Restylane och som i dagkrämen har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger din hud ett mycket bra skydd och återfuktar den – så att din hy behåller sin lyster.

Restylane Day Cream innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hudens egen “avgiftningsförmåga” viket ger en frisk och mjuk hud. Med regelbunden användning återfår din hud sin naturliga balans och det märks i ökad återfuktning och en slät och vacker hy. Förpackningen innehåller 50 ml.

DayCreamSPF15_L 

 

Restylane® Facial Cleanser

Rengör din hud med omsorg

Varje gång du rengör din hud riskerar du att tvätta bort viktiga lipider (fetter), antioxidanter och olika vattenbindande substanser. För att bevara den naturliga balansen i huden är det viktigt att en rengöringsprodukt är så mild som möjligt. Restylane® Facial Cleanser har skyddande organiska oljor och ceramider som gör din hud mjuk och len. Restylane Facial Cleanser rengör huden, tar bort smink skonsamt och effektivt, och gör din hy mjuk med bevarad lyster. Förpackningen innehåller 100 ml.

 
FacialCleanser_L

 

Restylane® Hand Cream

Skyddar och återfuktar dina händer

Att konstant utsätta sina händer för tvål, väder, olika kemikalier och andra externa stressfaktorer försvagar hudbarriären. Restylane® Handkräm liknar hudens struktur och bygger upp din skyddsbarriär så att dina händer återfår sin naturliga mjukhet. Restylane Hand Cream innehåller den patenterade stabiliserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som i handkrämen har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger din hud ett mycket bra och återfuktande skydd – så att din hy behåller sin lyster. Restylane Hand Cream innehåller extrakt från riskärnor som i det yttersta hudlagret bygger upp ett viktigt lager av antioxidanter, så att dina händer hålls fuktade och mjuka Förpackningen innehåller 50 ml.

HandCream_L 

 

Restylane® Night Cream

Återfå din huds naturliga hälsa

Restylane® Night Cream är en fyllig mjukgörare för alla hudtyper. Eftersom den liknar hudens struktur hjälper den till att bygga upp din skyddande hudbarriär samtidigt som den låter din hud andas och återhämta sig under natten. Krämen innehåller den patenterade stabiliserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som i nattkrämen har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger din hud ett mycket bra skydd och återfuktar den – så att din hy behåller sin lyster. Restylane Night Cream innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att motverka hudens åldringsprocess samtidigt som den bevarar den naturliga balansen i din hud. Restylane Night Cream förhöjer naturliga funktioner i din hud inom så kort tid som fyra veckor. Resultatet är en mjuk vacker hud. Förpackningen innehåller 50 ml.

NightCream_L 

 

Restylane® Night Serum

Minska dina rynkor och åldersfläckar

Restylane® Night Serum är en fyllig och aktiv mikroformulering. Den unika formuleringen gör att du får en mycket bra spridning och penetration av aktiva ingredienser under natten. Serumet innehåller den patenterade stabiliserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som i nattserumet har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger din hud ett mycket bra skydd och återfuktar den – så att din hy behåller sin lyster. Restylane Night Serum innehåller en hög dos av retinol i en stabil form som effektivt tas upp av huden. Retinol är en av de mest effektiva aktiva ingredienserna för att minska rynkor och åldersfläckar. Den motverkar också minskad elasticitet i huden. Serumet innehåller även en hög dos av antioxidanter. Antioxidanter anses bidra till att sakta ner åldringsprocesser i kroppen. Synliga resultat kan förväntas inom en månad. Du kommer att märka en förbättrad återfuktning och fasthet i huden – vilket kommer att synas som en jämnare och slätare hud med en ökad lyster. Förpackningen innehåller 15 ml.

NightSerum_L 

 

Restylane® Eye Serum

Vackrare ögon med ett serum som är perfekt anpassad till det känsliga området runt ögonen.

Serumet innehåller naturliga oljor och aktiva ingredienser som gör huden mjuk och reducerar mörka ringar under ögonen. Restylane Eye Serum innehåller även ämnen som förbättrar elasticiteten och cirkulationen i området runt ögonen. Detta resulterar även i mindre vätskeansamlingar, vilket i sin tur bidrar till att reducera svullnad och eventuella påsar under ögonen. En hög dos av NASHA™ partiklar i serumet återfuktar huden och ger en fantastisk lyster.

Innehåller: Stabiliserad hyaluronsyra, Eyeseryl, Lingonberry seed oil – Läs mer här ›››

EyeSerum_L