Ja tack!

Är du intresserad av våra ansiktsbehandlingar?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om hur allt går till
Ja tack!

Att ansiktet åldras beror framförallt på vårt arv, men det påverkas också av stress och yttre faktorer så som sol och rökning. Linjer och rynkor syns tydligare med åren, men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym och form. Många trivs med rynkorna som kommer med åren men andra uppskattar sitt lite yngre jag. Våra behandlingar korrigerar de delar av ansiktet som du vill hjälpa lite på traven och vi kan bland annat släta ut oönskade rynkor och linjer och de din hud ny lyster och spänst.

 

Medicinska peelingar, Neostrata

Kemisk peeling är samlingsnamn för behandlingar där aktiva ämnen penslas på huden för hudförbättring.

Neostrata är en unik och effektiv peeling som endast används av kliniker med en ansvarig läkare. Den innehåller nya generationens syror så som AHA-syran som stöter bort döda hudceller och PHA som binder fukt i huden.
Neostrata hjälper huden att producera kollagen och elastin, genomför en djup rengöring och verkar mot ojämnheter, acne, rosacea, pigmentering, eksem, trött, glåmig och torr hud. Behandlingsområden: ansikte, bröst, hals, händer och fötter.

Behandlingen

Lösningen penslas över det yttersta hudlagret och får verka under övervakning. Behandlingen avslutas sedan genom att syran neutraliseras. Därmed blir huden maximalt återfuktad, får ökad lyster och en jämnare pigmentering. Behandlingen tar fram fräsch hud och förbättringen av hudens textur sker successivt. Vi rekommenderar en kur på mellan 5-6 gånger för optimalt resultat. För bästa resultat bör du även följa våra rekommendationer gällande eftervårdsprodukter.

Boka konsultation

Restylane®

Restylane är en svensktillverkad produkt som är baserad på hylauronsyran som finns naturligt i kroppen och som därför är extra skonsam mot vävnaden.

Restylane består av ett antal produkter.

 • Restylane SubQ – ett fylligt alternativ som kan användas
  när käklinjen behöver förstärkas eller om du vill tillföra kinden extra volym.
 • Restylane Perlane – produkten som tar bort eller minskar djupa
  rynkor mellan exempelvis näsa,mun och mungipor.
 • Restylane Lip Volume – användas vid tunnare linjer så som
  exempelvis läppar, läppkant, rökrynkor mm.
 • Restylane Vital – även kallad skinbooster. Är en hudföryngring
  som förbättrar hudens elasticitet och struktur och ger huden extra lyster.
  Användningsområden är ansiktet, halsen, örsnibb, decoltage, händer och acneärr
  Boka konsultation

  Botox®, Azzalure®

  Botulintoxin är ett beprövat läkemedel med många positiva egenskaper så som hög säkerhet, fina kosmetiska resultat, enkel behandling och ett överkomligt pris. Den har en förebyggande effekt i utvecklingen av rynkor och reparerar existerande rynkor.

  Läkemedlet blockerar nervimpulser till utvalda små muskler och gör att musklerna inte drar ihop sig och istället slappnar av. Huden blir därmed slät och rynkfri.

  Behandlingen tar ca 15 minuter och injektionen känns minimalt. De första 3-4 timmarna ska du inte ta på, eller massera det behandlade området. Resultatet blir extra positivt om du använder musklerna så mycket som möjligt det första dygnet.

  Vanliga behandlingsområden är bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, pannvecken och kråksparkarna runt ögonen. Effekten varar mellan 3-5 månader. Vetenskapliga studier visar att effekten blir bättre efter varje ny behandling då muskelns sammandragningar minskar och muskeln blir svagare som resultat av att den inte används.

  Boka konsultation