Välkommen till Cliniquen

 

Välkommen till Cliniquen. Cliniquen är en certifierad Restylane Clinic som är medlem av Salus Ansvar. Vi finns centralt i Eskilstuna och Nyköping. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation där vi besvarar alla funderingar och frågor du kan tänkas ha.

Många kliniker anlitar en leg. sköterska som endast kommer till kliniken för att genomföra vissa behandlingar. Hos Cliniquen finns Marianne och Lisa i stan och är alltid på plats. Du kan alltså komma in och få hjälp på plats om du skulle behöva justera något vilket ger ökad trygghet för dig som patient.

Vi erbjuder alltid förstklassig service, där du som kund alltid är i centrum. Vi är måna om ditt utseende och att du blir nöjd med våra behandlingar och har utbildad och proffsig personal.

På Cliniquen tar vi god hand om våra patienter även utanför behandlingsrummet. Undrar du någonting besvarar vi gärna dina frågor via vårt formulär eller på telefon.

Ja tack, jag vill veta mer!

Möt Marianne Andersson

Marianne är legitimerad sjuksköterska med estetisk utbildning och har många års erfarenhet av injektionsbehandlingar samt medicinsk hudvård. Hon utför injektionsbehandling med Restylane och Botox/Azzalure samt medicinska kemiska peelingar.

IMG_1213 2

Möt Elisabet Cederblom

Elisabet är legitimerad sjuksköterska med estetisk utbildning och har många års erfarenhet av injektionsbehandlingar samt medicinsk hudvård. Hon utför injektionsbehandling med Restylane och Azzalure samt medicinska kemiska peelingar.

 

 

 

Våra samarbetspartners

 

• Galderma – Restylane®

• Neostrata

• Sussies Hairteam